26/5/22

Coral Montilivi, reprenem els assaigs.


En el mes d'octubre la coral de Montilivi va reemprendre els assajos que a causa de la pandèmia va haver de suspendre temporalment.

Actualment, el nostre director és en Dani Mancebo que ha donat un aire fresc a la coral on el seu principal objectiu és que els integrants del grup es trobin a gust i es diverteixin cantant, progressant i millorant cada dia. A part de la musicalitat, treballa la interpretació dels textos de cada cançó i la teatralització donant un color musical diferent i més atractiu.

Els assajos són molt dinàmics on hi entra també l'humor per fer-los més distesos, sense perdre de vista la rigurositat musical com l'afinació, el ritme,  l'expressió i la memorització. Tot i això, no és necessari que els cantaires sàpiguen llegir música, es treballa amb partitura però s'utilitza com a guia i poc a poc van entenent el sistema de lectura musical.

El repertori actual de la coral és molt variat amb estils diferents i llengües diverses.

La coral està formada per uns 14 cantaires i està oberta a noves incorporacions. T'hi esperem!!!

Els assajos els fem dimecres de 20:15 a 21:45h. al Local Social de Montilivi ubicat a la Plaça George Orwell (costat escola Pericot).

Dani Mancebo Blanco

Nascut a Figueres al 1978. Cursà estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, al Conservatori del Liceu de Barcelona i al Conservatori de Perpinyà. Obtingué les titulacions de professor de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i acompanyament, Harmonia, Contrapunt, Composició i Instrumentació. Amplià el seus coneixements de composició per a música de cinema amb José Manuel Pagán.

Posteriorment es decantà per la direcció d’Orquestra cursant estudis en “La Escuela de Dirección de Orquesta y Banda Maestro Navarro Lara” i direcció Coral del Liceu de Barcelona a càrrec del professor Josep Prats. Ha realitzat diferents cursos amb professors de renom com Jordi LLuch, Pere Lluís Biosca, Xavier Sans, Philippe Fournier i Kai-Uwe Jirka.

També és el director titular de la Coral Polifònica de Figueres.

Les obres més destacades que ha dirigit amb orquestra i veu han estat el Réquiem de Mozart i Stabat Mater de Pergolesi amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

Si vols venir a cantar amb nosaltres envia’ns un correu a avmontilivi@gmail.com o posat en contacte amb la Conxita 666 426 390.

Sardanes i Castanyada de Fires 25-10-2008

Sardana GENT DE MONTILIVI 1ªPART. La segona la teniu en YouTube