22/5/08

Les Veus Blanques de Montilivi debuten diumenge, 25 de maig a Castelló d'Empúries

Les Veus Blanques de Montilivi és una nova proposta d'activitat de l'Associació de Veïns de Montilivi, creada aquest mes de gener, per Euken Ledesma, professor de guitarra i director de la Coral de Montilivi.

La proposta vol diversificar l'oferta artística de la Coral de Montilivi, i agrupa entre dotze i catorze dones que canten a quatre, sis i vuit veus les diferents cançons del seu repertori.

Veus Blanques debutarà diumenge 25 de maig a la Catedral de Castelló d'Empúries cantant a la Missa d'11. La següent actuació prevista serà diumenge 13 de juliol al programa "La Missa" que s'emet pet TV2 per a Catalunya a dos quarts d'11 del matí.

1 comentari:

JOAN ROURAI RIERA ha dit...

SOC un dels que el diumenge dia 16 de agots, baix asisti a la misa de TV-2 A san cugat, agriria algu dels menbres de aquesta fantista coral que grabes el concert a la misa me el pogues deixa per grabal es per mi com a recort i un centre geriatric que estan mol interesats, soc el duran la misa baix llegi la primera lectura, el meu nom joan roura, tel, 972217829, meil joan.benita@hotmail.com. moltes gracies anticipades el señor directo es el que ens porta dels LAUREN almcentre, GRACIES....

Sardanes i Castanyada de Fires 25-10-2008

Sardana GENT DE MONTILIVI 1ªPART. La segona la teniu en YouTube