5/9/07

L-11, bus del Barri de Montilivi

Volem conèixer el vostre parer sobre aquest servei. Sobretot a partir del 21 de maig passat en què s'ha millorat la freqüència de pas a 15 minuts...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc un veí de la Font de l'Abella i aprofito aquest espai que ha obert l'Associació de veïns de Montilivi per dir-vos que estic encantat amb aquest "micro-bus". Els xofers són molt amables i els usuaris solem xerrar de forma oberta. Penso que utilitzar el bus del barri és una bona alternativa al "ditxós" cotxe... tan de bo el servei augmenti i s'asseguri aquesta línia.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé el que ha dit el sr- Panxito, subscric tot el que diu... Ara bé penso que el PREU del VIATGE és una mica CAR. Tot i que si pagues amb la tarja multiviatge surt un xic més econòmic, 0,85 €, per mi són 140 PELES... el bitllet senzill d'1,10 € "NI TE CUENTO"... A veure si l'Ajuntament abaixa els preus. Per anar bé... 60 cèntims (20 durus) i va que xuta...

Anònim ha dit...

Soc veí de Montilivi i celebro la millora de la L-11. Penso, de totes maneres, que 1,15 € el billet és car. Però el que volia dir en aquest espai és la necessitat d'unir Montilivi amb l'hospital de santa Caterina i, posats, també amb Salt... la zona comercial de l'Espai Gironès.

Anònim ha dit...

Felicito a l'Ajuntament per posar en funcionament la L-11 durant les festes de Girona. M'agradaria pel proper any que a les parades hi hagués més informació en quant a horari o possibles canvis.

Sardanes i Castanyada de Fires 25-10-2008

Sardana GENT DE MONTILIVI 1ªPART. La segona la teniu en YouTube